Blondă şi fără silicoane! Vezi pozele pe care Cruduţa vrea să le uite

 

Este incredibil de sexy, frumoasă şi extrem de atrăgătoare. Încinge imaginaţia bărbaţilor cu fiecare apariţie şi asta nu este tot. Cea mai râvnită fosta asistentă păcătoasă arăta la fel de bine şi în adolescenţă.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Daniela a câştigat primii bani în cluburi, unde era animatoare. Ambiţioasă de fel, tânăra a evoluat şi, treptat, şi-a conturat o carieră în televiziune.

Exista însă imagini de colecţie cu Cruduţa de pe vremea când avea doar 17 ani şi era sută la sută naturală. Ca orice adolescentă, fosta asistenta pacatoasa mergea la mare unde făcea furori în momentul în care ajungea la plajă.

Cum mama natură nu o înzestrase cu un bust generos, blonda avea grijă să îl mascheze şi adopta poziţii provocatoare, în care îşi scotea în evidenţă posteriorul.

Însă dorinţa de a avea un bust generos s-a conturat câteva luni mai târziu, atunci când Daniela Crudu a vizitat cabinetul unui chirurg estetician, pentru a se tuna. Nu a mai avut răbdare să împlinească 18 ani, aşa că şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui şi astfel a scăpat de complexul sânilor mici. Ulterior, noii nuri ai vedetei au fost admiraţi în toată splendoarea în pictorialele fierbinţi pe care le-a făcut pentru o revistă destinată bărbaţilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest