Bogdan Ionescu și Sheila se căsătoresc civil! Unde va avea loc marele eveniment

 

Bogdan Ionescu și Sheila se pregătesc să facă marele pas! Cei doi amorezi se vor căsători civil, iar marele eveniment va avea loc într-un cadru de vis!

După divorțul răsunător de Elena Băsescu, iată că Bogdan Ionescu și-a găsit, din nou, fericirea, în brațele frumoasei sale iubite, Sheila. Fostul ginere a lui Traian Băsescu formează un cuplu cu noua iubită de aproape un an de zile și este mai pregătit ca niciodată de marele pas.

Unde și când va avea loc marele eveniment

Bogdan Ionescu și Sheila mai au foarte puțin până când își vor uni destinele în fața ofițerului de stare civilă. Nunta celor doi va avea loc pe data de 3 octombrie, departe de ochii curioșilor.

Grandiosul eveniment se va sesfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Instanbul, Cirigan Palace Kempinski, superbul palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro/noapte.

Și chiar dacă nunta nu va avea loc în România, preparatele tradițional românești nu vor lipsi din meniu. Invitații se vor putea delecta atât cu mâncăruri turcești, cât și românești. Iar la cum arată deja totul, suntem siguri că nunta lui Bogdan Ionescu și a Sheilei va fi considerată evenimentul anului din lumea mondenă românească!

Pe contul ei personal de socializare, Sheila a dezvăluit că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, însă este tare fericită că urmează să facă pasul cel mare alaturi de bărbatul visurilor sale.

„Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt.” a dezvăluit Sheila pe pagina ei de instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest