Bombă în show-biz! Nadine, copilărie contrafăcută?

 

Nadine nu a stat la orfelinat! Dezvăluirile incendiare au fost făcute chiar de o vecină de bloc a vedetei şi astfel sare în aer toată povestea mulatrei despre copilăria ei nefericită

"Tatăl meu era african şi mama româncă. M-au dus la casa de copii". Aşa începe povestea tristă a frumoasei mulatre. În urmă cu jumătate de an, ea a apărut la televizor în lacrimi şi s-a destăinuit. De partea ei este şi o prietenă a mamei adoptive.

"Este foarte adevărat că şi ea şi Ana, sora ei, au fost ani de zile la orfelinat, de unde Anca, mătuşa, le fura în weekend-uri. Era oripilată că fetele stăteau acolo. Da, a stat destui ani, pentru că în toată perioada asta Anca nu a putut să le ia. Tot timpul vorbim despre două, nu doar despre Nadine, despre amândouă. Ea le-a tratat pe amândouă la fel", a povestit o prietenă a mătuşii lui Nadine.

Dar bomba abia acum urmează! "Mătuşa aceasta a crescut aceşti doi copii. Nu au fost nicio zi la orfelinat! Dacă or fi fost două-trei. Poate eu nu ştiu. Mătuşa aceasta care le-a crescut nu a fost prea serioasă. Copiii stăteau pe afară, săracii, până la 10:00 noaptea", spune o vecină de bloc.

Dar de ce ar minţi Nadine despre copilăria la orfelinat?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest