Borcea împacă şi capra şi varza! A ieşit la mall cu copii şi mama lor vitregă

 

Cristi Borcea s-a reîntors de la Miami şi pare să se fi acomodat din nou pe plaiurile mioritice. Dacă în America stătea probabil mai mereu la soare, în Bucureşti a făcut ceea ce face tot românul când se plictiseşte: a mers la mall.

Şi am putea spune că nu a vrut doar o după-amiază în care vizionează un film împreună cu familia, ci şi una în care defilează ca pe podiumurile de modă. Dacă înainte pe Cristi Borcea îl vedeam numai la costum, acum am putea spune că a adoptat o ţinută lejeră, pe care însă a accesorizat-o puţin aparte: cu un fular alb, lung, de parcă ar fi vrut să îl imite pe maestrul Florin Piersic.

Alina împreună cu gemenii omului de afaceri au păstrat totuşi distanţa de "ispita" dulce şi au aşteptat, într-un colţ reîntregirea echipei. Relaţia dintre actuala nevastă a lui Borcea şi copiii lui din căsnicia cu Mihaela merge ca pe roate şi se vede asta din felul în care erau ţinuţi de mână de către mama vitregă.

Şi dacă tot ieşirea la mall a fost o zi reuşită petrecută în familie, în drum spre parcare probabil, Alina şi Cristi Borcea nu au mai avut răbdare să rămână fără copii şi s-au pupat ca doi porumbei pe scara rulantă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest