Bote e categoric! Nu vrea iubite infidele

 

Cătălin Botezatu crede că Bianca va fi mult mai liniştită după ce a depus actele de divorţ. Designerul s-a imaginat pentru moment în situația lui Victor Slav. Dacă iubita lui ar fi plecat la Paris cu altcineva,răzbunarea lui ar fi fost cruntă.

Relația dintre Bianca și Bote a avut de-a lungul timpului urcușuri și coborâșuri. Chiar și așa, cei doi au reușit să-și păstreze o strânsă legătură de prietenie. Astfel, de câte ori Slav o supăra pe Bianca, roșcata se confesa la designer.

“Eu am vorbit atunci cu ea și mi-a spus ca lucrurile nu stau chiar aşa cum scrie presa. Că l-a prins pe Victor când o înșela, dar a tăcut și nu a vrut să spună nimic pentru a nu se face de rușine“, a spus Bote.

Pe lângă prieten, Bote i-a fost Biancăi un bun profesor. De la designer, roșcata a învățat să fie categorică în luarea deciziilor sale.

“Când ajungem la un divorţ şi ai reuşit să-l termini cu succes eu zic că e un nou început. Știam că îşi doreşte să divorţeze mai repede şi a scăpat. Nu se va răzgândi! E un nou început pentru ea. Ca şi pentru el. Eu nu cred că există, la momentul ăsta, o dragoste a vieţii Biancăi! Bianca e o femeie căruia, ca şi mine, îi place să fie liberă, să nu depindă de nimeni, deşi nu îi place singurătatea. Îi place să fie încurajată de oameni, să aibă câte un căţeluş, ipotetic vorbind, în lesă, fie el chiar şi iubitul dacă se poate“, a povestit designerul.

Bote a socat printr-o declaratie in care a afirmat că răzbunarea lui ar fi fost cruntă dacă iubita lui ar fi plecat cu altul în vacanţă!

“Dacă iubita mea ar pleca cu altul în vacanță, i-aș rupe dinții. Dar, dacă vrei să plăteşti cuiva o poliţă atunci există şi aceatsă strategie. Pe Bianca ceva a determinat-o să facă asta. Nu știu dacă e cazul lor“, a șocat Cătălin Botezatu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest