Brancu şi Capatos au scos "Dosarele VIP"! "Cu cine s-a iubit Răduleasca în '99?"

 

Ce o leagă pe Iulia Albu de Mitoşeru? Cu cine s-a iubit Răduleasca în '99? Sau care au fost iubitele lui Marian Ionescu?

Cine s-ar fi gândit vreodată că Iulia Albu plagiază? Ei bine, moda cu găina nu a lansat-o ea! Deschizătorul de drumuri a fost Mihai Mitoşeru. El a fost primul fashionist care a ieşit cu găina la plimbare. "Eram în 2000 şi pe vremea aia fiecare avea un căţel, un purcel sau o pisică. M-am gândit să plimb şi eu ceva mai spectaculos".

Dezvăluirea cu găina e minciună pe lângă ce urmează! Chiar dacă relaţiile vedetelor au stârnit interes, pe asta sigur n-o ştiaţi!

Mihaela şi Florin s-au simţit cu adevărat apropiaţi în anul 1998. Mihaela era gazda show-ului "Duminica în familie", iar relaţia cu Bănică Junior se deteriora pe zi ce trecea. Aşa a început să comunice zilnic cu Florin, omul matur faţă de care simţea să îşi deschidă inima. Dar Mihaela nu era pentru el o iubită. Idila celor doi a ţinut doar un an.

Un alt iubăreţ este şi Marian Ionescu. Pentru alte poveşti picante şi dezvăluiri incendiare, urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 17.00, emisiunea Dosarele VIP realizată de Cristian Brancu şi Dan Capatos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest