Brigitte Pastramă, decizie surprinzătoare în privinţa lui Robert! Ce avere i-a lăsat pe mână

 

S-au certat ce s-au certat, dar Brigitte Pastramă își dorește ca fiul ei, Robert Sfăt să fie independent şi să aibă un viitor. Chiar dacă are numai 20 de ani, Brigitte  i-a dat fiului un restaurant în Timișoara pe care să-l administreze.  

Robert Sfăt, în vârstă de 20 de ani, din căsătoria cu omul de afaceri Octavian Sfăt, a fost student la o unitate de învățământ cu predare în limba germană și o experiență de viață pe care mulți tineri de vârsta lui nu sunt obișnuiți.

Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă au foarte multe afaceri împreună, chiar în acest an de pandemie, cei doi sunt protagoniștii reality-show-ului pe care le au miericuri și joi, la Antena Stars.

''Șaormeria am închiriat-o unui lanț mare mare de fast-food-uri. Am deschis în ianuarie, în martie a venit pandemia și a fost foarte greu. Avem însă proiecte noi, despre care vorbim în reality-show-ul pe care îl avem miercuri și joi, la Antena Stars. Acolo poate să vadă toată lumea ce construim. Facem ceea cea ce ne pricem. Uite, când am încercat să facem hamburgeri și șaorma, nu ne pricepeam. Erau bune, dar era greu cu oamenii'', au declarat cei doi, potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest