Brigitte Pastramă, într-o ipostază cum n-ai mai văzut-o! Nu se dă înapoi de la munca de jos! VIDEO

 

Brigitte Pastramă știe să le facă pe toate! Soția lui Florin Pastramă nu se dă în lături de la nimic, atunci când vine vorba de siguranța și prosperitatea familiei sale! Astfel că, bruneta a luat măsuri de urgență ca să nu piardă în afaceri, iar partenerul ei de viață a filmat totul și ne-a arătat ce anume face Brigitte pentru binele celor dragi!

Este cunoscut faptul că Brigitte se ocupă, în detaliu, de toate afacerile pe care le deține! În plină pandemie de coronavirus, bruneta a demonstrat că este o adevărată femeie cu mână de fiee și s-a apucat singură să zugrăvească shaormeria pe care o deține cu Florin Pastramă.   

Ce să mai! Brigitte Pastramă este, cu siguranță, o femeie pricepută la toate! Dacă în urmă cu câteva săptămâni, bruneta ne arăta cum se gătește o pleșcăviță, iată că acum și-a pus șortul de zugrav, și-a luat mistria și trafaletul în mâini, și a început să le dea clasă tuturor reprezentanților sexului puternic! Așa că, Florine, ești un norocos!

Și chiar dacă nu mulți au fost cei care a crezut în relația lui Brigitte cu Florin Pastramă și, nu le-a dat prea multe șanse, iată că cei doi formează, pe zi ce trece, un cuplu cât mai sudat. În urmă cu ceva timp, frumoasa brunetă a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a mărturisit că se bucură că l-a cunoscut pe Florin, pentru că el a reușit sa facă ceea ce nici ea nu știa că este posibil: să lase de la ea atunci când trebuie și să trateze lucrurile cu optimism.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest