Brigitte și Florin Pastramă, duși la secție, după ce au fost acuzați că vindeau măști de firmă contrafăcute! Imagini exclusive! VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă au fost luat în vizorul autorităților, după ce au fost acuzați că vindeau măști de firmă contrafăcute. Vedetele au fost duși la sectia de poliție pentru a da explicații în dosarul care a fost deschis pe numele lor, iar noi avem toate imaginile!

Brigitte și Florin Pastramă s-au trezit în această dimineață cu Poliția la ușă. Oamenii legii au venit pregătiți cu un mandat de percheziție și au controlat absolut fiecare colț din casa celor doi, pentru a afla dacă există sau nu probe care să susțină acuzațiile cum că ar fi săvârșit infracțiuni de contrafacere și comercializare a unor produse neconforme.

După vizita primită din partea mascaților, Brigitte și Florin Pastramă au fost escortați până la secția de Poliție pentru a da declarații. Cei doi au fost extrem de rezervați în fața camerelor de filmat, iar in fața procurorilor, Brigitte și-a păstrat calmul și le-a oferit procurorilor toate detaliile necesare, în timp ce Florin Pastramă s-a ocupat cu strângerea actelor care să demonstreze originea măștilor de firmă.

Printre dovezile luate de agenții din cadrul Biroului de Investigații Criminale s-au numărat și mai multe cutii care conțineau măștile de protecție cu pricina.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest