"Burlacul" Andrei Andrei a aruncat bomba: "M-am îndrăgostit, dar..."

 
+2 click pentru
galerie

Andrei Andrei a fost invitat, vineri, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars. "Burlacul" a dezvăluit că s-a îndrăgostit în emisiune şi a spus ce fel de relaţie are cu Denisa Nechifor.

Andrei Andrei a declarat la Antena Stars că este foarte pretenţios, iar în emisiune nu a reuşit să simtă atât de mult încât să înceapă o relaţie.

"Sunt pretenţios. Nu am ales pe niciuna pentru că nu am simţit nimic. Ştiam că dacă voi alege o fată, atunci relaţia aceea nu va duce undeva. M-am îndrăgostit, dar ceva lipsea. Nu ştiam ce fete veneau la concurs pentru că nu am făcut eu castingul. Când vrei să ai o relaţie cu cineva atunci vrei mai mult şi tot. Eu am fost destul de natural. M-am îndrăgostit de fete atât cât mi-au arătat ele în faţa acmerelor. Până la urmă inima mi-a spus nu. Am deja experienţă şi îmi dau seama ce este logic şi ce nu. Acum nu am nicio relaţie. O femeie trebuie să mă atragă şi din punct de vedere sexual pentru că dacă nu e sex, nu e nimic", a spus Andrei Andrei la Antena Stars.

Cât despre Denisa Nechifor, "Burlacul" a spus că sunt doar prieteni. "Pe Denisa o cunosc de foarte mult timp şi suntem foarte buni prieteni. Nu pot sa zic mai mult", a declarat Andrei Andrei.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest