Doru Todoruţ se recăsătoreşte! Când o va duce la altar artistul pe soprana Irina Baianţ „A venit din suflet” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Doru Todoruţ şi Irina Baianţ formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din industria muzicală românească. Artistul a cerut-o pe frumoasa soprană în căsătorie, iar aceasta a spus un mare „DA”.

Doru Todoruţ şi-a refăcut viaţa după divorţul din 2013, iar într-un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, cântăreţul a oferit detalii despre momentul emoţionant. Se pare că Irina Baianţ nu era pregătită pentru marele pas, considerând că este prea devreme, dar cu toate acestea, a acceptat. Cât despre copii, artistul a mărturisit că nu l-ar deranja ideea, ci din contră. Mai multe detalii despre relaţia celor doi, puteţi afla în clipul de mai jos:

"A fost un gest pe care l-am făcut, spre fericirea mea, ea l-a acceptat. Nu s-a aşteptat. I s-a părut prea repede ei şi uite așa mergem înainte. Important este să existe acea bază care să aibă o perspectivă. În dragoste nu poţi să premeditezi, te arunci în valuri. Dacă e să vezi lucrurile din plan social, economic, e normal să gândeşti lucrurile şi să le calculezi, mai ales că eu am trecut printr-o relaţie şi am un fel mai matur de a vedea lucrurile. Dacă nu există sentimentul suficient de puternic, devine o loterie. Dacă nu ai emoţii, înseamnă că nu e un moment important pentru tine. Eu trăiesc cu emoţii. În momentul în care ai ezitările tale, nu faci nimic concret. (...) Nu ne-am gândit la nuntă. (...) Atâta timp cât există dragoste, eu nu spun nu la nimic din ce presupune dragostea." a declarat Doru Todoruţ pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest