Când vine sfârşitul lumii? Camelia Pătrăşcanu are răspunsul! "Până în 2024 se vor produce multe schimbări"

 

Vine sau nu sfârşitul lumii? Cât de aproape este cel de-al treilea război mondial? Deşi Nostradamus şi Baba Vanga au avut previziuni crunte pe acest subiect, totul a luat o întorsătură neaşteptată.

Camelia Pătrăşcanu a fost invitată în emisiunea "Star Matinal" şi a interpretat profeţiile Babei Vanga şi ale lui Nostradamus, vorbind şi despre ce spun astrele despre conflictele la nivel mondial. Spre deosebire de teoriile conspiraţionale, viziunea astrologului Camelia Pătrăşcanu dă peste cap multe idei legate de sfârşitul lumii.

VEZI AICI PREVIZIUNILE LUI NOSTRADAMUS

"Un conflict armat cum suntem noi obişnuiţi cu războaiele mondiale, cu siguranţă nu. Sunt zone mai fierbinţi. Până în 2024, aspectele astrale indică o reconfigurare majoră a modului în care societatea, cultura noastră, se schimbă, se transformă. E vorba de organizare, de structuri, de instituţii şi politici macroeconomice, transguvernamentale. Nu mai există lumi separate nicăieri în lume. Economia ne-a învăţat să comunicăm, să facem schimburi, nu mai există separări. Lumea noastră se schimbă cu forţa uneori. Dacă n-a fost interes pentru omogenizare, părţile lăsate în urmă şi ne-o dovedeşte lumea islamică, se răzbună pe noi. Cumva, trebuie să dialogăm. Dacă nu am făcut-o până acum, probabil, e un început de dialog. Eu interpretez Coranul acasă în felul meu şi nu e deloc violent. Va trebui să stăm la masa discuţiilor. Trebuie să facem asta până în 2024. Pun mâna pe armă cei care n-au avut acces la un dialog real, n-au fost primiţi până acum", a mărturisit Camelia Pătrăşcanu.

VEZI AICI PREVIZIUNILE BABEI VANGA

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest