Care este cea mai mare dorinţă a lui Fuego: „Am un pic de jenă, că sunt cunoscut” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cu toate că este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, nu mulţi sunt cei care îi cunosc cele mai arzătoare dorințe. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit ce i-ar plăcea să facă, dar nu poate din cauza faimei.

Este cunoscut faptul că celebritatea atrage după sine o serie de responsabilităţi şi restricţii, iar Fuego ştie prea bine acest lucru. Tocmai de aceea, artistul are o listă de dorinţe pe care ar dori să le pună în practică, dar faptul că este cunoscut, îl împiedică.

„Eram mic şi mă plimbam cu trotineta la bunica la ţară pe un drum pietruit. Astăzi, aş vrea să mă plimb prin centrul Bucureştiului cu trotineta sau rolele. Dar am un pic de jenă, că sunt un pic cunoscut şi nu ştiu cum m-ar vedea lumea, pe Calea Victoriei.” a spus Fuego.

În cadrul aceluiaşi interviu, Fuego a mărturisit că şi-ar fi dorit să nu moştenească gena părinţilor săi, când vine vorba de fizic. Artistul a slăbit un număr considerabil de kilograme, datorită unei diete în care a avut interzis la alimentele cu zahăr, iar de teamă să nu revină la greutatea anterioară, acesta încă evită produsele bogate în calorii. „N-am mai mâncat dulce. Aş vrea să nu am gena moştenită de la părinţii mei. Aș vrea să stau 3 zile să mânânc dulciuri, pentru că în copilărie furam bomboanele din brad şi le înlocuiam cu pietricele, ca să nu se prindă mama că am mâncat. Au trecut atâtea luni de când n-am mai mâncat dulce.” a completat Fuego.

Întrebat de reporterul Antena Stars în ce ţară i-ar plăcea să se mute, Fuego nu a stat pe gânduri şi a răspuns! În viziunea cântăreţului, Germania este ţara ideală, locul unde oamenii se respectă reciproc, unde există mai multă ordine şi disciplină. Dar cu toate acestea, nu ar face niciodată acest pas, datorită modului în care a fost educat de părinţii săi.

„Sunt foarte multe locuri care mie îmi plac. Ţara în care aş vrea să locuiesc ar fi Germania. Probabil pentru seriozitate, pentru faptul că acolo se respectă legile, altfel decât la noi. În Germania totul este aşezat la locul lui, ceea ce nu prea se întâmplă în România. Îmi place la nebunie pentru comportamentul lor, pentru perfecţionism. Dar petnru ca sunt înrădăcinat de Trasilvania istorică şi pentru că am fost educat în spiritul românesc şi am doi părinţi care îşi iubesc ţara şi patria, voi rămâne aici. Că aşa am fost învăţat să îmi iubesc patria, cu bune şi cu rele.” a mărturisit Fuego, în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest