Care este motivul din cauza căruia tatăl Niculinei Stoican nu a vorbit niciodată cu ea: “Este cel mai dureros lucru”/ VIDEO

 

Niculina Stoican a dus o luptă cruntă, de la o vârstă fragedă. Acum este puternică, frumoasă, are o voce de aur, dar viaţa i-a dat lovitură după lovitură! Cu lacrimi în ochi, artista a dezvăluit din cauza cărui motiv, tatăl natural nu a vrut să o recunoască şi i-a târât mama ani la rând prin tribunale.

Chiar dacă Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și reușește să molipsească pe toată lumea cu energia ei pozitivă, nu mulți sunt cei care cunosc că artista ascunde o mare suferință, pe care o poartă în inimă, încă din copilărie.

Drama Niculinei Stoican constă în faptul că tatăl său nu a dorit-o niciodată. Interpreta de muzică populară a dezvaluit cu ceva timp în urmă că între tatăl său și mama sa a existat o iubire profundă, care însă, s-a terminat brusc și urât, în momentul în care bărbatul a decis să plece cu o altă femeie.

Mai mult decât atât, pentru că mama Niculinei Stoican era, și ea, la rândul său o artistă,  interpreta de muzică populară a fost crescută de bunica sa, motiv pentru care nu s-a putut bucura de prezența părinților săi, în viața ei, mai ales după plecarea definitivă a tatălui din viața sa.

Și chiar dacă viața nu i-a fost deloc ușoară, din cauza copilăriei triste pe care a avut-o, Niculina Stoican a decis să-l ierte pe tatăl său. “Cel mai dureros lucru este să vrei să te duci invitat la nunta tatălui tău, iar el să nu vrea să te primească. L-am cunoscut o singură dată, dar niciodată nu vrut să vorbească cu mine. Tatăl meu nu a vrut să recunoască faptul că iubește o femeie mai tânără decât el. Eu, totuși, l-am iertat de dragul mamei mele, dar n-am avut același sentiment ca pentru tatăl vitreg.” a spus Niculina Stoican, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest