Care este noul măr al discordiei între Mihai Trăisariu și fratele lui: „Oi fi vreo concurență pentru el"

 

Mihai Trăistariu are o relație complicată cu fratele lui! Nu puține au fost episoadele în care artistul s-a plâns de comportamentul lui Vasile, pe care l-a acuzat că îl contactează numai atunci când are nevoie. De data aceasta, se pare că un nou măr al discordiei a apărut între cei doi frați! Despre ce este vorba?

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai talentați artiști din industria muzicală românească. Și chiar dacă nu a mai lansat de ceva vreme un hit, timbralitatea vocii lui va fi întotdeauna apreciată de meolmani.  

Pe lângă talentul muzical, Mihai Trăistariu se pare că se pricepe și la pictat. După ce a descoperit că îi place să creeze tablouri, o aptitudine desăvârșită a fratelui său, artistul a publicat pe contul său de socializare câteva imagini cu primele sale creații.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a mărturisit că și-ar fi dorit să primească o apreciere sau un sfat din partea fratelui său, mai ales că acesta este pictor de profesie. Iar faptul că nu a fost contactat de acesta, l-a făcut pe interpret să se întrebe dacă nu cumva la mijloc este vorba de invidie.

„Pun pariu că fac și eu expoziție de tablouri. De când am postat tablourile nu mi-a dat nici măcar un like. Văzând că el nu zice nimic: sunt două variante: ori sunt varză, ori sunt vreo concurență pentru el.

De o săptămână sunt atât de pasionat. Abia aștept să pictez. Nici nu mănânc, mai stau, mai pictez. S-a creat un fanatism frumos care cine știe unde o să se ducă.

Pictorii cu nume câștigă. Dacă ai numele creat câștigi mai mult. Eu nefiind un nume în pictură nu pot avea nicio pretenție. Primul mi se pare cel mai inedit pentru că am stat mai mult și m-am strofocat.”, a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest