Care este starea actuală de sănătate a Marinei Voica, după ce a fost operată de urgență pe cord deschis/ VIDEO

 

Marina Voica a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate, din cauza unor probleme mai vechi de sănătate netratate. Artista a fost operată de urgență pe cord deschis, iar după câteva luni de la externare, am aflat care este starea sa actuală de sănătate.

Marina Voica se află în perioada de recuperare, după ce a fost nevoită să suporte o intervenție chirurgicală la inimă. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a oferit primele declarații despre starea sa de sănatate și despre motivele pe care care s-a ajuns la bisturiu.

Interpreta a declarat că intervenția a fost una extrem de complexă, motiv pentru care a fost foarte îngrijorată în legătură cu evoluția lucrurilor. Și deși a fost înspăimântată de ce anume avea să urmeze, într-un final, operația a fost un real succes.

”Am avut niște clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil să descriu, asta trebuie să treci prin așa ceva, n-aș dori nimănui. Dar dacă există posibilitatea de a trece prin așa ceva ca să fi sănătoasă cât de cât, merită”, a spus Marina Voica pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Marina Voica a mai spus că se recuperează mai rapid decât s-ar fi așteptat, datorită familiei sale care nu a lăsat-o nicio clipă la greu și care i-a fost alături de la bun început. Cât despre motivul pentru care s-a ajuns la intervenție chirurgicală, potrivit spuselor sale, se pare că o infecție care a ajuns la inimă a dus-o direct pe masa de operație.

”Din cauza infecției, s-a infectat și ea de obicei lovește inima sau rinichii, inima e un organ foarte simplu”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest