Carmen Brumă a dezvăluit trucuri prețiose pentru femeile însărcinate. Fiecare poftă reprezintă o problemă a organismului

 

Carmen Brumă a născut în urmă cu doi ani pentru prima dată și imediat după acest moment a reușit să își revină la silueta care a consacrat-o.

Partenera lui Mircea Badea a venit la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre alimentația corectă pe care trebuie să o aibă fiecare femeie care rămâne însărcinată, dar și ce pericole ne pândesc pe timp de caniculă.


"Revenirea în formă după sarcină trebuie să înceapă din prima zi în care afli că eşti însărcinată. Dacă ai grijă cum mănânci, cât mănânci, atunci e mult mai uşor să revii mai uşor. Poftele se educă, nu trebuie să se confunde cu foamea şi se mai şi ignoră. Noi avem tendinţa de a confunda foamea cu setea şi foamea cu pofta. Poftele ascund o lipsă a organismului. Spre exemplu, dacă ai o poftă nestăvilită de dulce, atunci ai lipsă de crom şi atunci e bine să inroduci în alimentaţia ta făinoasele. Ai voie să mănânci aproape orice dacă ştii cât şi când. Otrava este dată de cantitate. Drept urmare, există intoxicaţia cu apă. Dacă bei 8 litri de apă... Eu aveam o alimentaţie echilibrată şi înainte, deci mi-a fost uşor. Nu am mâncat niciun fel de carne care nu era bine preparată termic. Nu am mâncat brânzeturi. Am mâncat mult pe zona de fructe şi, o dată pe săptămână, dulce. Nu e momentul să te apuci de sport când afli că eşti gravidă, nu e momentul. Nu mi-am ascuns niciodată poftele. Nu am mai mâncat cartofi prăjiţi de vreo 10 ani. Aş mânca dacă mi-ar fi poftă, dar nu a fost cazul. Îmi place şi mie foarte mult pizza, îngheţata, îmi plac dulciurile. Pentru perioada asta de vară, o supă de roşii, cu orez brun, cu puţină mentă şi busuioc. Muşchiul de porc are acelaşi număr de calorii cu carnea de pui. De multe ori am senzaţia că produsele de porc sunt mai sigure decât cele din pui. Mie îmi plac baclavalele, un dulce foarte concentrat. Când am poftă, prefer să miros mâncarea. Nu există minuni atunci când e vorba de dietă. Există regim alimentar la care asociezi sportul şi mişcarea. Pentru rezultate spectaculoase şi imediate, sunt intervenţiile chirurgicale", a declarat Carmen Brumă la "Star Matinal", de la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest