Carmen Șerban, primele declarații despre noul iubit: „Îl trimit acasă la el, când am chef să stau singură”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Carmen Șerban a dezvăluit că este protagonista unei povești de dragoste de mai bine de patru luni. Interpreta de muzică de petrecere a făcut primele declarații despre noul iubit și despre dinamica relației sale.

Carmen Șerban este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Vocea ei inconfundabilă i-a adus un succes formidabil în muzică, iar drept dovadă stau miile de admiratori care îi ascultă piesele.

În ciuda fan-base-ului de care se bucură, nu mulți sunt cei care cunosc detalii din viața amoroasă a artistei, iar asta pentru că este extrem de discretă când vine vorba de subiecte personale.

În cadrul emisiunii „Star Matinal”, Carmen Șerban a aruncat bomba și a recunoscut că iubește de mai bine de patru luni. Totodată, interpreta de muzică de petrecere a ținut să precizeze că nu are planuri de măritiș, iar relația lor este una cât se poate de liberă, astfel atunci când are nevoie de spațiu, îl „expediază” pe partener înapoi acasă la el.

„Nu-mi doresc să fac asta pentru că nu sunt de lungă durată. Și ce fac, vin și îi prezint și după aia ne despărțim? Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist.

Am o relație de patru luni de zile, dar atunci când am chef să stau singură, îi zic sa meargă și până pe la el acasă. O femeie foarte frumoasă, dar răutăcioasă și încruntată e urâtă. Și o femeie grasă și cea mai veselă este cea mai frumoasă.”, a spus Carmen Șerban, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest