Casa Donatellei Versace, definiţia luxului! Ai putea să locuieşti în ea?

 

Versace înseamnă, prin definiţie, lux! Donatella Versace şi-a prezentat recent casa din Milano care îi scoate în evidenţă personalitatea. Ai putea sa locuiesti într-un astfel de loc?

Ei bine, Donatella este o persoană pentru care luxul este firesc, iar acest lucru se încadrează în locul care a devenit paradisul ei, locul în care se regăseşte perfect. Unele dintre culorile folosite pentru decoraţiunile interioare se pot vedea şi în cele mai recente colecţii vestimentare Versace.

Casa este dotată cu toate facilitățile la care visează orice femeie din lume! Interiorul este decorat cu materiale scumpe şi culori neutre, crem, cu tonuri albe, deşi pe vremuri spunea ca nu suporta culoarea crem...

În această cameră doarme stăpâna casei. Şi aici se vede clar cum Donatella şi-a pus amprenta asupra design-ului. De asemenea şi baia are un rol important pentru aceasta aşa că a fost decorată în acelaşi stil clasic, cu mamură, oglinzi mari şi scaune de piele. Iar pentru că vedeta este interesată de imaginea ei are un dulap întreg numai pentru parfumuri şi accesorii.

Donatella se mândreşte cu imperiul pe care îl deţine, chiar dacă de-a lungul timpului a fost zgârcită cu fotografiile din impunătoarea casă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest