Casa fabuloasă a lui Naomi Campbell! Te atrage ca un magnet

 

Este un model de succes și nu se uită la bani atunci când vine vorba de case, mașini sau bijuterii.

Modelul a mărturisit că și-a ales această locuință pentru că are nevoie de liniște în timpul său liber și vrea să se relaxeze cât mai mult. În plus, atunci când nu are timp de o vacanță, Naomi preferă să stea la soare pe terasa de lângă vilă. Interiorul este de-a dreptul luxos, cu mobilier cu finisaje fine, iar culoarea care predomină este maro.

În living-ul său, diva are un televizor imens, iasr asta  pentru că adoră să se relaxeze pe canapea și să urmărească filmulețe.Și pentru că îi place și muzica, nu doar filmele, vedeta are pe perete un tablou mare cu nimeni altul decât artistul ei favorit, Bob Marley, pe care îl consideră un erou al Jamaicăi.

În living se află și un bar în care Naomi obișnuiește să își servească musafirii cu tot felul de cocktail-uri și băuturi fine. Pentru că este foarte ocupată și nu are prea mult timp să gătească, bucătăria este mai mică, iar frigiderul nu e cu mâncare, ci cu multe răcoritoare. După ce urcăm scările, la etaj ne întâmpină dormitorul ei, decorat cu totul în alb.

Și pentru că Jamaica este țara culorilor, Naomi și-a adaptat stilul casei cu multe tablouri în culori vii. Balconul are o vedere superbă asupra mării și este unul dintre locurile favorite ale modelului. În camera sa, aproape de pat, vedeta păstrează fotografii cu familia sa și cu cele mai importante persoane pe care le-a cunoscut de-a lungul carierei sale.


Baia sau mai degrabă dușul este cu totul inedit. Naomi ne-a mărturisit că îi place să facă baie afară, sub cerul liber, însă nu mai târziu de ora cinci după amiază, pentru a nu fi mușcată de insecte. Și pentru că este o iubitoare a naturii, Naomi are amplasat un mini bar și afară, în care sunt expuse cele mai scumpe băuturi. Lângă terasa casei sale, se află și un grătar, loc în care vedeta internațională obișnuiește să își petreacă foarte mult timp alături de cei mai apropiați prieteni.


Atunci când a fost întrebată cu ce dietă se menține, Naomi Campbell a mărturisit că îi plac foarte mult fructele și că adoră să mânânce din fiecare sortiment în parte. Și pentru că are foarte mulți oaspeți, Naomi a pregătit în vila sa o cameră specială pentru ei, pentru ca aceștia să se simtă mai ceva ca într-un resort exclusivist.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest