Casa lui Michael Jordan se întoarce după soare! Numărul care l-a consacrat, înscris pe poartă

 

Michael Jordan este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de baschet din lume. Cel mai bun din toate timpurile!

Era firesc să aibă o casă care se întoarce după soare, nu?! Dacă sunteţi amatori de sport şi de baschet, atunci probabil ştiţi că Michael a purtat numărul 23 cât a jucat pentru cei de la Chicago Bulls. Acest lucru se poate vedea încă de la intrarea în casă, pentru că sportivul a avut grijă să îşi treacă numărul pe poartă.

Este o proprietate imensă, cu o mulţime de facilităţi, interiorul este cât se poate de elegant şi cuprinde, printre altele, o sală de conferinţe, o sală pentru poker si blackack, o sală media, propriul cinematograf, propriul teren de baschet de dimensiuni reale, propria sala de fitness şi un garaj cu 14 locuri de parcare.

Camerele sunt mari, atât dormitoarele, cât şi livingurile, care sunt decorate într-o manieră minimalistă şi elegantă, iar în spatele casei, se află o piscină cu acoperiş retractabil, precum şi un teren de golf.

Pentru că este situată într-o zonă rezervată oamenilor cu bani, casa lui Michael Jordan este învecinată cu proprietăţile câtorva jucători de golf celebri, printre care Tiger Woods şi Rory McIlroy. Terenul de golf din spatele casei este imens, dar sportivul are suficient timp la dispoziţie ca să se joace cu prietenii sau chiar cu vecinii săi.

Toată casa are un sistem de ventilaţie ultramodern, astfel că Michael Jordan va putea fără probleme să-şi fumeze trabucurile fără să deranjeze pe nimeni. Conform specialiştilor în domeniu imobiliar, casa, a cărei construcţie a durat 3 ani şi a costat 12,4 milioane de dolari, este cea mai impozantă locuinţă din luxosul Palm Beach County.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest