Casa lui Miley Cyrus se întoarce după soare! Palatul artistei are pereții din sticlă

 

Miley Cyrus are tot ce vrea la 23 de ani, faimă, bani şi o casă impresionantă!


Toată lumea o cunoaşte pe Miley Cyrus. Fie datorită serialelor pe care le făcea în adolescenţă, fie datoriă muzicii sale! Chiar dacă mii de fani aşteapă să îi asculte noile hituri, trecutul o readuce în minţile oamenilor ca Hannah Montana. Sincer... nici nu prea contează felul în care îşi aduc aminte de ea. Uitaţi, spre exemplu, pe noi nu ne-a cucerit talentul ei actoricesc şi nici muzica ei, ciii... casa.


Vila lui Miley Cyrus din California a costat nu mai puţin de patru milioane de dolari şi are toate dotarile necesare pentru ca o tânără artistă să fie răsfăţată ca o prinţesă.


Deşi are numai 23 de ani, aceasta este cea de-a doua proprietate pe care o cumpară fosta vedetă Disney. Din dorinţa de a sta singură, fără părinţii ei, Miley şi-a achiziţionat o casă numai pentru ea. Locuinţa are cinci dormitoare spaţioase, şapte băi, o bucătărie impunătoare, o sală de gimnastică, o piscină şi un centru spa. În plus, salonul în care-şi primeşte oaspeţii este absolut URIAŞ, suficient să dea o petrecere monstru.
Camerele au fost decorate în stilul caracteristic al vedetei, chiar dacă şi-a cumpărat casa cu ajutorul mamei sale.


Casa lui Miley Cirus este considerată un loc de refugiu, pentru că este înconjurată de un zid imens şi este situată pe un deal, departe de oraş. Este şi foarte spaţioasă. Toate camerele sunt extrem de încăpătoare, iar pereţii sunt din sticlă, ceea ce permite ca lumina soarelui să pătrundă înăuntru încă de la primele ore ale dimineţii.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest