Câtă generozitate! Mutu i-a făcut Biancăi un cadou de 1000 de euro!

 
+2 click pentru
galerie

O petrecere de pomină! Asta şi-a dorit, asta a avut Bianca la împlinirea celor 32 de ani! Vedeta a primit un portbagaj de cadouri de la prieteni. Doi bărbaţi însă i-au oferit blondei cadouri fooooarte scumpe!Vorbim despre Adrian Mutu şi Victor. Dar haideţi să vedem imaginile.


Bianca şi-a făcut zi de naştere cu repetiţie. A petrecut trei zile şi trei nopţi. Prima ieşire a fost la un local de fiţe. Tot acolo şi-a făcut apariţia şi Adrian Mutu şi toată lumea s-a grăbit să speculeze că a fost invitat la ziua ei. Şi chiar dacă blonda s-a grăbit să spună că nu au avut nicio legătură, în realitate lucrurile au stat cu totul altfel.


Mutu şi-ar fi dorit să vină la ziua vedetei dar a fost refuzat chiar de către sărbătorită. Atunci fotbalistul a preferat să stea la altă masă.dar asta nu înseamnă că nu a mai avut nicio legătură cu petrecerea Biancăi. Martori de la eveniment au declarat pentru spynews.ro că briliantul a trimis la masa ei o sticlă de şampanie scumpă, iar la scurt timp a părăsit localul. Abia la plecare, Bianca a realizat că şampania în valoare de 1000 de euro fusese dăruită de către Adrian Mutu!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest