Cătălin Bordea a avut parte de o surpriză colosală din partea iubitei!

 

La primele ore ale dimineţii, Bordea coboară din taxi la Aeroportul Henri Coandă. Ştie că trebuie să filmeze un promo alături de Dan Capatos şi Silviu Andrei

Îmbrăcat bine, cu palton şi căciulă, Cătălin abia dacă poate să vorbească de somn! Ca să-şi revină şi să fie fresh în timpul filmărilor de la promo, încearcă să-şi ia o cafea. Bordea îşi aşteaptă colegii de platou pentru filmări, dar Dan Capatos şi Silviu Andrei nu apar!

Nu mai are răbdare, aşa că butonează telefonul mobil. Trece o oră, dar situaţia se prezintă la fel. Bordea caută disperat vinovaţii!

În locul colegilor apare Livia, iubita acestuia, care doreşte să îl ducă la Pariş, dat fiind ca acesta nu a fost niciodată în capitala franceză. "La asta chiar nu mă aşteptam", recunoaşte păcătosul.

Surprizele, însă, nu s-au terminat. Înainte să plece, Bordea le-a zis prietenilor că doreşte să fie aşteptat la aeroport cu o pancardă, ceea ce s-a şi întîmplat.

După trei zile petrecute în oraşul dragostei, cei doi s-au întors extrem de extenuaţi. "Foarte frumos. Am mâncat, am băut, am vizitat, am văzut, am dormit, ne-am pupat", au povestit tinerii îndrăgostiţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest