Cătălin Botezatu, declaraţie uimitoare! " Îmi doresc să am copii!"

 
+2 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu şi-a mai revenit şi îşi vede în continuare de viaţă. Designerul e decis să se dedice, în continure, muncii, dar cu moderaţie. Chiar dacă s-a supărat că a fost pus la zid de presa din România, designerul a acceptat să vorbească la Acces Direct

A ţinut o ţară-ntreagă cu sufletul la gură! Cătălin Botezatu a vorbit, în exlusivitate pentru Acces Direct, despre starea lui de sănătate şi despre analizele la care a fost supus în Turcia! "Acum trei ani am descoperit migrene puternice la nivelul creierului, agravări a bolii mele".

Din cauza programului foarte încărcat şi a ritmului de viaţă, designerul a neglijat migrenele. Şi aşa a ajuns, din nou, pe patul de spital.

"Le-am tratat cu alte medicamente... Au dus mai departe la nivelul creierului, vase care se sparg. Sunt predispus foarte repede să devin legumă!", a dezvaluit acesta.

Acum, Bote aşteaptă rezultatul altor analize mai amănunţite. În funcţie de acestea, medicii îi vor impune anumite restricţii alimentare sau de alt fel. Până atunci însă, designerul trebuie să îşi trateze tensiunea.

Doctorii l-au sfătuit pe designer să fie mai cumpătat şi să adopte un stil de viaţă mai sănătos, dar treptat. De parcă problemele de sănătate nu i-ar fi fost de ajuns, Bote trebuie acum să mai înfrunte şi bârfele. Dezamăgit şi revoltat, designerul s-a plâns că a fost pus la zid chiar de presa din România. "Sunt un om ca şi ceilalţi oameni. Mă simt folosit, mă simt, parcă, neînţeles".

Bote se referă la acuzaţiile care i s-au adus după ce, proaspăt externat, a semnat condica de prezenţă într-un club de fiţe din Capitală. Toată lumea s-a întrebat cum de un om bolnav îşi permite să îşi facă de cap.

"Am fost în club, în primul rând, nu mâncasem nimic. Îmi gătise bucătarul şi am mâncat în birou. Am mâncat şi a venit Ja Rule. Asta-i tot! Dacă am fost într-un spital, nu înseamnă că am murit".

Totuşi, au fost şi oameni care i-au fost alături lui Bote. Persoane la care nici nu s-ar fi aşteptat i-au transmis mesaje cât a fost pe patul de spital. "Bianca m-a sunat, era în ultima seară, m-am mirat. I-am răspuns, chiar ar fi vrut să vină. Nu văd nimic rău în asta. Monica Gabor a fost prima", a mai spus Bote.

În ciuda prietenilor care l-au susţinut, designerul se simte incomplet. Acesta mai are o singură dorinţă."Imi doresc să am un copil, îmi plac copiii!".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest