Căzută-n cap de la înălțime! Andreea Bălan, orice pentru succes!

 
+2 click pentru
galerie

 Andreei Bălan i-a plăcut libertatea! Atât de mult încât s-a şi sacrificat pentru ea. Mai exact, a fost gata-gata să se arunce în cap de fericire! Este vorba despre un moment de acum 11 ani, din viaţa cântăreţei, atunci când făcea compromisuri mari ca să fie cea mai tare, în materie de videoclipuri! Şi ca să arate că nici în prezent nu şi-a pierdut antrenamentul, vedeta a făcut acrobaţii la “Un Show Păcătos”!

Vechile obiceiuri mor greu. Şi pentru oameni plini de energie aşa cum este Andreea Bălan, obiceiurile nu mor nici după 10 ani. Andreea ne-a arătat cât de pricepută este atunci când se află la înălţime. De fapt, cântăreaţa a mai fost suspendată! Şi nu acum, ci când a filmat videoclipul pentru piesa Liberă din nou!

Şi, pentru că a simţit potenţialul melodiei, Andreea Bălan a vrut un clip pe măsură. Maşină de fiţe, decor de vis şi sport extrem! Aceasta a fost reţeta de succes a cântăreţei!! La vremea respectivă, au fost necesare instrucţiuni ca la carte.

Nerăbdătoare, Andreea a ascultat tot ce i s-a spus şi a semnat fără să stea o clipă pe gânduri! Odată stabilite detaliile tehnice, Andreea a fost gata de saltul vieţii ei!

"Aveam 18 ani şi o ambiţie ieşită din comun. Voiam să am un clip spectaculos şi pentru asta am facut Bungee Jumping. Întotdeuna am ştiut ce vreau."

Iar ce a ieşit a fost de-a dreptul spectaculos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest