Ce a spus Andreea Bălan despre căsătorie. Când vrea să îmbrace, din nou, rochia de mireasă: „Sunt un om împlinit”

 

Deși a trecut printr-o decepție amoroasă de care știe toată lumea, Andreea Bălan tot își dorește să se căsătorească și să îmbrace rochia de mireasă. Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, vedeta a vorbit mai deschis ca niciodată despre pasul cel mare, mai ales acum că este extrem de împlinită alături de iubitul ei.

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată! În ciuda mariajului eșuat pe care l-a avut cu George Burcea, de care s-a și despărțit cu mare tam-tam, artista a mărturisit că încă se visează în rochie de mireasă, pășind spre altar alături de un bărbat care să o iubească și cu care să formeze o familie.

Blondina a recunoscut că bărbatul de lângă ea o împlinește și nu ar spune nu unui nou mariaj, însă deocamdată trebuie sa mai treacă o perioadă până când se va recăsători.

„Îmi doresc să iubesc, ceea ce se întâmplă deja. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd căsătorită.”, a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a vorbit și despre cele mai mari dezamăgiri din viața ei și a mărturisit că o relație devine defectuoasă în momentul în care ambele părți greșesc, nu doar una singură.

„Viața m-a învățat să fiu ordonată. Te înrăiesc lucrurile astea, iar apoi mai târziu în viață te poți purta cu oameni așa cum s-au comportat alții cu tine. Cred că într-o relație greșesc ambele persoane, poate că dacă am fost trădată de un prieten, înseamnă că am facut eu ceva greșit. Cu toții cred că avem niște răni din copilărie, iar mai târziu vine o persoană care ne apasă pe rănile alea și avem impresia că omul respectiv ne supără, dar de fapt e 10% prezent și 90% trecut. Trebuie să fii înțelept și să îți dai seama că ai o problemă cu trecutul, nu cu persoana din prezent.”, a mai spus Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest