Ce ani de închisoare riscă Alex Bodi, după ce a fost acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj

 

Miercuri dimineață, Alex Bodi a fost săltat de mascați, după ce acesta ar fi implicat într-o rețea de proxenetism! Afaceristului i se aduce o serie gravă de acuzații, pentru care ar putea risca ani buni de închisoare!

Alex Bodi este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, fapte penale pentru care ar putea sta o perioadă bună după gratii, dacă se va dovedi că este vinovat.

Avocat Artin Sarchizian a intrat în conferință telefonică, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars și a dezvăluit ce pedeapsă ar putea risca Alex Bodi, dacă toate acuzațiile care i se aduc, se dovedesc a fi reale.

 „Avem o mare problemă în momentul de față. Ci pentru că nu sunt luate măsuri pentru protejarea victimelor. Totul s-a concentrat asupra autorilor, dar bine ar fi ca autoritățile să se concentreze și pe victime.”, ne-a spus domnul avocat.

Potrivit spuselor sale, Alex Bodi ar putea sta chiar și 20 de ani după gratii pentru faptele de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism și trafic de persoane.

"Codul Penal este extrem de aspru. În ceea ce privește constituirea unui grup infracțional organizat legea este foarte aspră. În funcție de cum au fost desăvârșite faptele avem 10 ani, cât despre proxenetism tot 10 ani.”, ne-a dezvăluit acocatul Artin Sarchizian

Alex Bodi a mai fost implicat într-o rețea de proxenetism

Nu este pentru prima dată când Alex Bodi este implicat într-un dosar de proxenetism. Numele afaceristul a mai apărut într-un proces de genul, din Dej, fiind emisă și o propunere de arestare de Parchetul Judecătoriei Dej, în urmă cu câtiva ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest