Ce apariţie! Bianca Rus, o nouă femeie după divorţ! Cum arată vedeta „Am slăbit peste 50 de kg” VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Bianca Rus a slăbit extrem de mult în ultimul an. Iar acum bruneta arată ca trasă prin inel, după ce a avut parte o transformare spectaculoasă. Vedeta a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars unde a vorbit despre cum a reuşit sa dea jos peste 50 de kilograme, dar şi despre starea ei actuală, acum că este o femeie divorţată.

Bianca Rus a făcut o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu un an, dar nu a fost singurul aspect care a ajutat-o să ajungă în forma fizică excepţională. Artista a declarat că indiferent dacă faci o intervenţie de genul, dacă nu respecţi un regim şi nu faci sport, rezultatele nu vor fi la fel de vizibile. Așa că, dorinţa ei de a slăbi a fost puternică şi iată că, a şi reuşit!

Tot în cadrul interviului pentru Antena Stars, Bianca Rus a declarat că deşi a decis să o ia pe un drum separat faţă de bărbatul cu care a fost căsătorită, tot o mai deranjează anumite chestiuni când vine vorba de el.

"În sfârşit mi s-a îndeplinit visul, am slăbit şi acum lucrez un pic la tonifiere... Am slăbit peste 50 de kg. Am făcut o operaţie gastricslift, cu multă sală, regim alimentar, şi uite-mă, minune. E nevoie de voinţă, pentru că nu e suficient să faci o operaţie. Să te abţii de la multe, să mănânci de 3x pe zi foarte puţin şi dă rezultate. Sunt foarte fericită, iar atunci când eram grăsuţă eram supărată, nu aveam chef să ies din casă, dar acum sunt alături de prieteni şi sunt bucuroasă să ies la evenimente. (...) Ca orice femeie care pune suflet în relaţie, încă mă deranjează. Sala şi regimul alimentar te ajută să slăbeşti, nu supărarea " a declarat Bianca Rus pentru "Star Matinal".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest