Ce au decis procurorii în cazul lui Alex Bodi. Informații de ultim moment de la Tribunalul Dolj: „Sunt pozitiv și încrezător”/ VIDEO

 

După ce a fost arestat preventiv, iar averea i-a fost luată la puricat, procurorii au venit cu o nouă decizie în cazul lui Alex Bodi. În fața Tribunalului Dolj, atât afaceristul, cât și avocatul acestuia au oferit primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre ce s-a decis în instanță!

Alex Bodi este suspect într-un dosar de șantaj, proxenetism, trafic de persoane și droguri de pare risc și se află în arest la domiciliu. Astăzi, afaceristul și avocatul său s-au prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Dolj pentru a aflat dacă fostul soț al Biancăi Drăgușanu se va întoarce sau nu la închisoare.

Avocatul lui Alex Bodi, despre decizia magistraților

În urmă cu câteva minute, Alex Bodi a ieșit din Tribunalul Dolj însoțit de avocatul său pentru a fi judecate două termene: unul care privește măsurile asiguratorii - despre bunurile care i-au fost luate când au fost făcute descinderile acasă la el și cel care se referă la schimbarea de la arest la domiciliu, la cele de arest, așa cum își doresc procurorii.

Potrivit spuselor avocatului lui Alex Bodi, procesul afaceristului a fost amânat până pe 18 ianuarie, pentru ca judecătorul să poată analiza măsura.

„Amânare. Trebuie studiat tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea. Nu se întâmplă nimic. Alex Bodi e liber și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată. Nu s-a stabilit nimic. Din cauza incompletării cererii depuse la dosar, judecatorul a hotarat sa fie amânată pe 18 ianuarie.”, a spus avocatul lui Alex Bodi.

Mai mult decât atât, afaceristul a făcut și el câteva declarații și a mărturisit că este pozitiv și se simte încrezător.

„Sunt pozitiv. Încrezător. Nu vreau să fac declarații pentru ca nu îmi este permis. O să fie bine în total.”, a spus afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest