Ce face celulita din vedete? Din față vedetă, dar din spate...șoc și groază!

 

Dau foarte bine în reviste şi la TV, dar vedetele sunt departe de perfecţiune. Nopţile pierdute şi alimentaţia incorectă îşi arată colţii şi se văd clar pe pielea unor vedete de prim-plan.

Este una dintre cele mai curtate personaje mondene ale momentului, însă este departe de perfecțiune. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, Daniela Crudu a început să fie "atacată" serios de inestetica şi neplăcuta coajă de portocală.

Giulia Anghelescu,fosta componentă a trupei Candy, are şi ea probleme la capitolul estetică. Artista duce o luptă aprigă cu celulita şi, din păcate, vedeta este cea învinsă.

Printre reprezentantele sexului frumos care au probleme cu celulita se numără şi Iulia Tăbăcaru. Gradul de celulita este avansat, însă "bomba sexy" nu dă semne că vrea să facă mari schimbări estetice.

Nici Sânziana Buruiana nu a fost ocolită de probleme.Vedeta se mândreşte peste tot cu sânii săi naturali, însă reversul medaliei pare a fi apariţia celulitei şi a colăceilor.

Şi pentru Daniela Gyorfi, vedeta de 43 de ani, se pare că s-au cam dus vremurile în care făcea furori cu fizicul impecabil.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest