Ce lecție a învățat Cătălin Botezatu, după ce învins cancerul: “Eram pe patul de moarte și mă gândeam că...”

 

Cătălin Botezatu poate fi considerat un erou, după ce a învins cancerul și a reușit să treacă peste cea mai grea perioadă din viața lui. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, celebrul designer a dezvăluit ce lecție a învățat după marea cumpănă, cât și ce cuvinte își repeta atunci când se afla pe patul de moarte.

Viața lui este subiectul unei cărți, atât datorită reușitelor profesionale, cât și din cauza problemelor cu care s-a confruntat. După ce a fost diagnosticat cu cancer, Cătălin Botezatu a fost supus la cinci operații chirurgicale, toate fiind niște intervenții extrem de complexe de pe urma cărora nu se știa dacă se va mai trezi.

Acum, la ceva timp după ultima operație, Bote a mărturisit în ce a constat puterea lui interioară care l-a făcut sa poată depăși cea mai mare încercare a vieții: „Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață. În primul rând, credință, după care iubire, pasiune, dăruire și să te gândești tot timpul că vei învinge.”, ne-a spus Cătălin Botezatu.

Designer-ul a dezvăluit că atunci când se afla pe patul de moarte se ruga și se gândea că va trece și peste încercarea asta cu bine. Gândul îndreptat spre Dumnezeu, cât și credința în propria persoană l-au făcut să depășească momentul critic la care a fost supus.

„Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare. Eram pe patul de moarte și mă rugam, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut. Am avut niște medici care m-au ajutat. Dar cel mai important este să crezi în tine”, ne-a mai spus designer-ul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest