Ce posterior bombat are! Carmen de la Sălciua, într-o ipostază de senzaţie în sala de fitness! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua nu se lasă cu una cu două! Interpreta de manele face fuori oriunde merge, iar bărbaţii abia dacă îşi pot lua privirile de la ea! Iar dacă nu ne credeţi, ultima imagine postată din sala de fitness, stă drept mărturie!

Carmen de la Sălciua ştie că pentru meseria de artist trebuie să faci anumite sacrificii! Iar pentru că îşi doreşte să arate impecabil, artista este o clientă fidelă a sălilor de fitness. Şi cum era vorba aia? „După muncă şi răsplată”, iată că după un an de antrenamente asidue şi o alimentaţie corespunzătoare, vedeta arată mai bine ca niciodată.

Îmbrăcată într-o pereche de colanţi roz care îi flatau posteriorul bombat şi cu un crop top, în aceeaşi culoare, extrem de mulat, care îi evidenţia talia de viespe, Carmen de la Sălciua a ţinut sa le arate tuturor că este într-o formă de zile mari!

"Nu e despre cât de bun ești , este despre cât de bun vrei sa fii! Aproape un an... și aproape am ajuns la rezultatele dorite ♥️", a a fost mesajul care a însoţit imaginea postată de Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Va păstra toate imaginile cu fostul soţ, Culiţă Sterp

"Vor rămâne acolo! Nu a fost un nimeni... a fost soţul meu în faţa lui Dumnezeu şi în faţa lumii! Am un respect faţă de aceşti ani! Atât! În rest să ne ajute Dumnezeu la fiecare pe drumul nostru!", a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, atunci când a fost întrebată de o admiratoare dacă va şterge toate fotografiile pe care le are cu Culiţă Sterp pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest