Ce se întâmplă cu afacerea Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după ce au semnat actele de divorț: „Nu a mai mers nimic”

 

Pe lângă fiica lor, Iza, între Oana Roman și Marius Elisei mai au ceva de împărțit: o afacere pe care au demarat-o înainte să divorțeze! Vedeta a dezvăluit ce anume se întâmplă acum cu business-ul pe care l-au început împreună, în ciuda despărțirii.

Oana Roman și Marius Elisei au început de la zero o afacere cu haine, în care vindeau mai multe ținute de calitate în mediul online, iar în momentul în care proiectul ajunsese să le aducă destul de mult profit, au intervenit neînțelegerile care au condus la divorț.

Deși la momentul respectiv, Oana Roman mărturisea că Marius Elisei a plecat cu tot cu afacerea la care au muncit împreună, odată ce apele între ei s-au calmat, au ajuns la un consens și au împărțit business-ul în mod egal.

Astfel că potrivit spuselor vedetei, ea se ocupă exclusiv de alegerea produselor și de imaginile cu acestea, iar Marius Elisei se ocupă de partea administrativă a afacerii.

„Am ajuns cu Marius la o înțelegere și am spus că am pornit o treabă și ea s-a oprit când mergea cel mai bine. El a spus că a și văzut că nu a mai mers nimic și atunci am ajuns la o înțelegere. Fiecare știe ce are de făcut și ne împărțim sarcinile, dar și profitul. Eu aleg produse, le pozez, le postez, iar el se ocupă de partea administrativă, el le pune pe site, iar eu pe social media. Fiecare îsi face partea lui.”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest