Ce sfaturi a primit Andreea Tonciu de la Anamaria Prodan: „Am avut numai lucruri bune de învățat de la nașa mea!”

 

Ce spune fosta asistentă a lui Dan Capatos despre aducerea pe lumea al celui de-al doilea copil.

 

Andreea Tonciu nu avea cum să lipsească de la lansarea cărții „Da, sunt cea mai bună!” a Anamariei Prodan. Într-un interviu acordat Antena Stars, ex-asistenta TV a vorbit despre relația special pe care o are cu nașa sa. Ea a spus că nu s-a întâmplat niciodată ca sexy-impresara să nu-i dea sfaturi foarte bune de viață.  

 

”Întotdeauan o să fiu alături de nașa mea, o consider a doua mea mamă, m-a dat cele mai bune sfaturi și mereu am avut de învățat lucruri bune de la ea. Cel mai bun sfat a fost să nu mă cert niciodată cu soțul meu și dacă vreodată va exista vreo ceartă, să nu ajungem niciodată la lucruri de genul divorțului”, a spus fosta asistentă TV.

 

Andreea Tonciu are o fetiță în care se învârte întreg universul său. Întrebată dacă mai are de gând să aducă pe lume un nou copil, frumoasa bruetă a fost fermă, apreciind că nu este acum momentul și spunând că cel mai probabil când va ajunge la 40 de ani se va gândi la acest aspect. ”Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani”, a spus Andreea Tonciu.

 

Întreaga viață a vedetei se învârte acum în jurul fetei ei, Rebe. Fosta asistentă a lui Capatos mărturisește că se simte ca la 20 de ani și tocmai de aceea nu pune deloc preț pe vârsta din buletin. Unde mai pui că și fiica sa o ajută să se simtă iar copil, căci în comportamentul micuței se vede la orice pas, Rebe moștenindu-și tatăl doar la aspect.

 

”Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a mai adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest