Ce spun astrele despre fiica lui Connect-R? Va călca oare pe urmele celebrului tată?

 
+2 click pentru
galerie

După două alarme false, Misha, soţia lui Connect - R a născut o fetiţă frumuşică foc şi sănătoasă. Micuţa Maya a venit pe lume într-un moment de bun augur, conform astrologiei chineze

Chef mare în familia lui Connect-R! Soţia artistului a născut o fetiţă într-o zi guvernată de Foc Yang şi de Maimuţă, în an de Apă Yin şi Şarpe, conform astrologiei chineze tradiţionale!

Mai pe înţelesul tuturor: Maya va fi o fetiţă impulsivă, foarte inteligentă, cu un simţ al umorului dezvoltat. Şi nu o spunem noi, ci specialiştii! "Fiica lui Connect-R va fi întotdeauna norocoasă şi alintată, care va simţi mereu nevoia de a fi în compania cuiva. Îi va plăcea să stea în compania prietenilor şi va fi foarte sociabilă încă de la vârsta de trei ani."

Tot în stele îi stă scris Mayei că va fi conştiincioasă la şcoală şi nu le va da de cap părinţilor! Connect-R, poţi sta liniştit: fata ta îşi va da şi doctoratul. Ba mai mult, fata lui tata nu se va grăbi la măritiş! "Este posibil să se căsătorească în jurul vârstei de 28 ani şi să aibă doi copii. Îşi va dori un soţ cu studii superioare, un bărbat tânăr, puternic,cu o situaţie financiară foarte bună. Nu va dori să aibă relaţii cu bărbaţi mai mari decât ea cu mai mult de doi-trei ani."

Tot specialiştii spun că Maya îşi va îndrepta atenţia către muzică. Ce să mai?! Aşa tată, aşa fiică!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest