Dacă ai nevoie de un desert rapid, fursecurile cu ciocolată sunt cea mai bună alegere!
articolul continua dupa recomandari
Ingrediente:
- 200 gr ciocolata neagra (50% cacao am folosit)
- 30 gr unt
- 2 oua
- 150 gr zahar brun
- 1 lingura rom (sau lichior de cafea)
- 180 gr faina alba
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1 priza sare
Bucati: 30-35
Cum se prepară:
- Cerne făina şi praful de copt, alături de sare
- Topeşte pe abur ciocolata şi adaugă untul tăiat cubuleţe. Amestecă până la topire
- Freacă cu mixerul zahărul şi ouăle circa cinci minute
- Toarnă ciocolata topită şi romul în crema de ouă
- Mixează
- Adaugă făina şi amestecă uşor cu o spatulă până la omogenizare
- Pune compoziţia de fursecuri într-o pungă de ornat
- Pune hârtie de copt în tava cuptorului şi pune pe hârtie compoziţie până la diametrul monedelor de 50 de bani
- Coace fursecurile pentru 8-10 minute la 170 de grade Celsius
- Lasă-le până se crapă toată suprafaţa
- Dacă la atingere sunt foarte moi în interior, e de bine: mai târziu se vor întări
Poftă bună!
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc