REŢETA MATINALĂ: MARŢI - Cum să faci cele mai bune fursecuri cu ciocolată! Te lingi pe degete! Raluca Dumitru te învaţă cum s-o prepari

 
+2 click pentru
galerie

Dacă ai nevoie de un desert rapid, fursecurile cu ciocolată sunt cea mai bună alegere!

Ingrediente:

  • 200 gr ciocolata neagra (50% cacao am folosit)
  • 30 gr unt
  • 2 oua
  • 150 gr zahar brun
  • 1 lingura rom (sau lichior de cafea)
  • 180 gr faina alba
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 priza sare

Bucati: 30-35

Cum se prepară:

  1. Cerne făina şi praful de copt, alături de sare
  2. Topeşte pe abur ciocolata şi adaugă untul tăiat cubuleţe. Amestecă până la topire
  3. Freacă cu mixerul zahărul şi ouăle circa cinci minute
  4. Toarnă ciocolata topită şi romul în crema de ouă
  5. Mixează
  6. Adaugă făina şi amestecă uşor cu o spatulă până la omogenizare
  7. Pune compoziţia de fursecuri într-o pungă de ornat
  8. Pune hârtie de copt în tava cuptorului şi pune pe hârtie compoziţie până la diametrul monedelor de 50 de bani
  9. Coace fursecurile pentru 8-10 minute la 170 de grade Celsius
  10. Lasă-le până se crapă toată suprafaţa
  11. Dacă la atingere sunt foarte moi în interior, e de bine: mai târziu se vor întări

Poftă bună!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest