Cel mai nonconformist cuplu de bătrânei! Dragostea nu are vârstă!

 
+2 click pentru
galerie

Dragostea nu ţine cont de nimic. Când ţi se aprind călcâiele, nu mai există cale de întoarcere: singurul drum este cel către starea civilă.

Au păţit-o doi venerabili pensionari din Bucovina. Îndrăgostiţi nebuneşte unul de celălalt, porumbeii s-au furişat la starea civilă, nu de alta, dar au zilele numărate.

Elena Gurici, în vârstă de 75 de ani, a spus DA în faţa ofiţerului de stare civilă la braţ cu Costachi, bărbatul care i-a alinat singurătatea, vecin de bloc, pensionar de 88 de ani.

Povestea de dragoste dintre cei doi pensionari s-a materializat cu un certificat de căsătorie. Ceremonia a fost însă una foarte restrânsă, mai ales că nici măcar fiica miresei nu a ştiut nimic.
“Eu am rămas fără cuvinte. Eram plecată să cumpăr pantofi pentru fiul meu şi, când colo, ei erau la starea civilă. S-au căsătorit. Zi şi tu dacă au minte!”, a declarat uimită fiica miresei.

Martorii cununiei au fost vecinii din cartier pe care mirele i-a căutat disperat înainte de fericitul eveniment. Şi ofiţerul de la starea civilă a rămas mut de uimire când i-a văzut de îndrăgostiţi la uşa instituţiei. „Mireasa zicea că vrea neapărat să facă oficierea ca să nu-l piardă. Era cât pe ce să-l piardă.", a spus acesta.

Proaspăta familie nu duce lipsă de nimic: mirii au pensie fiecare, au şi locuinţă, copiii au deja situaţia lor, tot ce le rămâne de făcut îndrăgostiţilor este să se bucure unul de celălalt.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest