Cele mai frumoase inele de logodnă! Cheltuie averi uriaşe pentru a-şi impresiona iubitele

 

Cele mai frumoase inele de logodnă ale celebrităţilor au costat o avere. Priviţi câţi bani poartă pe deget vedetele de la Hollyood!

Când vine vorba de bijuteriile celebrităților, e ceva ce ştim sigur: costă mai mult decât putem câştiga noi în 2 ani! Şi asta, dacă sunt bijuterii modeste! Dar inelele de logodnă au ceva special, care cer inspirație și mare atenție la detalii, căci ele sunt cele care vor cuceri femeia iubită. Iar dacă vorbim despre o vedetă de Hollywood, este clar că trebuie să fie o bijuterie din altă galaxie!

Nu se putea ca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, să poarte ceva ieftin și dizgrațios pe mâinile sale delicate. Mai mult, William i-a oferit inelul de logodnă purtat de mama sa, Lady Diana. Este o bijuterie cu safir de 18 carate, înconjurat de 14 diamante.

Da, se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, însă ce-i prea mult strică. La fel ca și forma depășită de inimioară a inelului cântăreţei Lady Gaga, primit de la iubitul ei, Taylor Kinney. Bijuteria, semnată de un celebru designer, este de 6 karate inspiră prost-gust sau, ca să fim mai blânzi, lipsă de originalitate.

Ne-am fi așteptat ca, după un an în care Brad Pitt s-a chinuit să găsească inelul perfect de logodnă pentru soția sa, Angelina Jolie, să reuşească. Ei bine, nu! Inelul de logodnă al actriței are un smarald însoțit de diamante, dar verigheta este mult prea groasă și inestetică.

Catherine Zeta - Jones a primit de la Michael Douglas, ca semn al iubirii eterne, un inel de platină antic, cu un diamante de 10 carate. Este înconjurat de alte 28 de diamante, estimate la peste 2 milioane de dolari, iar vedeta îl etalează cu mândrie la fiecare eveniment.

Paris Hilton nu se încurcă! Controversata şi celebra vedetă nu a primit unul, ci două inele de logodna de la milionarul Paris Latsis. Unul dintre ele cu diamant galben, de 24 de karate, care valorează aproape 5 milioane de dolari, iar celălalt cu diamante albe de 15 karate, estimat la peste 2 milioane de dolari.
Însă, o nouă surpiză! Recent, Paris a mai primit un alt inel de logodnă care conţine iniţialele actualului său iubit, Benji Madden.

Jennifer Lopez şi-ar putea creea propriul top al inelelor de logodnă, însa de data aceasta vom lua în considerare doar inelul primit de la actorul Ben Affleck de care s-a bucurat în timpul scurtei căsătorii cu acesta. Bărbatul care actualmente este liniştit şi fericit de ani buni alături de actriţa Jennifer Garner, a dat la acea vreme 2,5 milioane de dolari pentru a-şi surprinde soţia.

Rapperul Jay-Z nu ratează nicio ocazie de a-şi răsfăţa soţia cu cadouri şi călătorii de milioane de dolari. Inelul cu care i-a smuls solistei Beyonce un "da" nu face nici el exceptie 5.000.000 de dolari!! Atât a costat bijuteria de pe degetul artistei. Mai exact, este vorba de un inel din aur alb de 20 carate, împodobit cu diamante de 18 carate.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest