Cele mai HOT dansuri ale divelor! Top 5 mișcări lascive pe care le au

 

După ce aţi văzut imagini incendiare cu Nicole Scherzinger, care dansa udă şi aproape goală,  vă propunem un top 5 al celor mai sexy dansuri de vedetă.


LOCUL 1
Pe primul loc este nimeni alta decât Shakira. Cântăreaţa ne-a obişnuit cu dansuri exotice şi apetisante, dar acesta îl întrece pe toate. Shakira se mişcă mai senzual ca niciodată! Este extrem de elastică! Ia uitaţi cum se unduieşte!

LOCUL 2
Cel de-al doilea dans super sexy îi aparţine actriţei şi cântăreţei Kate Upton! Focoasa blondină a făcut senzaţie pe internet cu dansul ei provocator! Îmbrăcată sumar, într-un costum de baie minuscul, i-a înnebunit, cu siguranţă, pe reprezentanţii sexului masculin!

LOCUL 3
Pe locul trei este Beyonce! Arista îşi surprinde fanii cu fiecare apariţie! Îmbrăcată în roşu, celebra cântăreaţă i-a lăsat pe toţi cu gurile căscate în momentul în care a început să danseze pe scenă! Este un dans super-sexy!

LOCUL 4
Pe locul patru o avem pe Selena Gomez! Când vorbim despre ea nu prea reuşim să ne-o amintim ca fiind o tipă sexy. Eii, de data asta chiar ne-a surprins!! Îmbrăcată într-o ţinută senzuală, cu o fustă destul de scurtă, bruneta a rupt scena în două!

LOCUL 5
Şi pe ultimul loc în top o avem pe Vanesa Hudgens. Când s-a ridicat de pe canapea şi a dansat spectaculos într-o emisiune televizată, i-a lăsat mască pe toţi! Îmbrăcată într-o rochie galbenă, strâmtă, care îi scotea formele în evidenţă, cântăreaţa a făcut un show de zile mari!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest