Cele mai penibile case de vedete! Te şi miri pe ce dau banii!

 
+2 click pentru
galerie

Sunt celebrii, au lumea la picioare şi îşi satisfac cele mai pretenţioase gusturi. Însă, vedetele aruncă prea mulţi bani pe lucruri de care uneori nici nu au timp să se bucure!

Celebrităţile de peste ocean trăiesc fără să-şi refuze vreo plăcere, mai ales când vine vorba de case luxoase. Nici n-o să credeţi în ce lux şi bogăţii trăiesc starurile internaţionale. Iar unii au ajuns să-și înlocuiască mașinile din garaj cu avioane, însă lucrurile nu se opresc aici deoarece locuinţele starurilor de la Hollywood au fost întotdeauna subiect de discuţie.

Donald Trump are o casă pe măsura personalităţii sale. Opulenta locuinţă are 58 de dormitoare, 33 de băi şi este atât de sigură încât se poate locui în cazul unui atac nuclear. În decursul anilor, locuinţa lui Donald Trump a fost gazda multor evenimente importante, la care au participat multe personalităţi.

Casa vedetei de televiziune Oprah Winfrey din California, este construită pe o proprietate de aproape 17 hectare. Locuinţa are şase dormitoare, 14 băi şi o sală de teatru. Domeniul are şi un lac artificial populat cu cele mai rare specii de peşti.  Casa are o vedere superbă cu multe grădini şi spaţii verzi iar, conform spuselor lui Oprah, dispune de cea mai mare suprafaţă de spaţiu verde din Santa Barbara. Oare când are timp să se bucure de toate aceste lucruri?

Atunci când George Clooney nu filmează unul din filmele sale de succes de la Hollywood, se relaxează în casa sa boemă pe care o deţine. Acesta a cumpărat luxoasa proprietate în 2002 contra sumei de opt milioane de euro şi i-a adăugat un dig pe apă, o piscină, o sală de gimnastică, terenuri de tennis şi grădini frumoase şi foarte bine îngrijite.

Deşi această casă a lui Brad Pitt nu este foarte scumpă, comparativ cu celelalte, pentru că a costat aproximativ 3.5 milioane de euro se diferenţiază prin alte calităţi. Proprietatea este una neobişnuită. Proprietatea dispune de o casă a scărilor impunătoare în formă de spirală, lift, bucătărie, grădină şi curte private şi o casă pentru musafiri.

Celine Dion se poate lăuda cu o casă extravagantă în Florida. Construcţia parcului acvatic din jurul casei foloseşte în jur de 23.000 de metri cubi de apă anual. Casa este înconjurată de piscine imense  şi râuri artificiale care sunt probabil puncele forte ale unei după-amieze toride. Câtă pierdere, dar dacă stăm să ne gândim la o vedetă de top aceste lucruri nici nu contează.

Actorul de comedie Jerry Seinfeld este cel care încheie acest top. Şi-a achiziţionat casa în anul 2000 contra sumei record, la vremea aceea, de 25 milioane de euro. Casa lui bate proprietăţi precum cea a lui Donald Trump sau Sir Elton John, pentru că se situează pe primele locuri într-un top al celor mai luxoase case de vedetă din lume.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest