Cele mai spectaculoase torturi comandate de vedete! Au cheltuit zeci de mii de dolari pentru nunta lor

 

Tortul, la o petrecere, este cel mai important. Dacă el arată aşa cum sunt cele din filme, atunci ... nunta a fost una reuşită.

Tortul Nabilei Syakieb, o celebritate din Indonesia, care  a avut un tort ce le-a tăiat răsuflarea tuturor invitaţilor. Adică  un tort imens, de peste 1 m, cu orhidei, cristale swarovski şi  alte flori. Plus că  s-a potrivit perfect decorului floral din sală. 

A doua prăjitură impresionată despre care vorbim este cea de la nunta lui Huang Xiaoming cu Angelababy. Dublura lui Kim Kardashian din China, actriţa şi cântăreaţa Angelababy s-a măritat cu bărbatul visurilor ei, iar toată nunta a costat în jur de 20 milioane lire sterline. Tortul, însă, a fost unul special. Înalt, de 2,5 m, acesta a reprezentat un castel, iar în jur a avut dantelă de la un brand super renumit de haine şi  scump.


Ei, dar şi Chelsea Olivia şi Glenn Alinskie au avut un tort parcă rupt dintr-un basm. Tema nunţii lor a fost "Cenuşăreasa", iar tortul a fost, mai degrabă, un castel. Un castel ... lucrat cu foarte mare atenţie până în cele mai mici detalii. 

Şi acum ... să mai vedem o dată şi tortul lui Kate Middleton şi al prinţului William. Un tort de o eleganţă şi o fineţe aparte, aşa cum numai în filme putem vedea. Un tort care a costat 78.000 de dolari şi care a fost decorat cu mii de flori din marţipan. 

Dar dacă tot am vorbit de nuntă regală, să ne amintim şi de cea a Prinţului Albert cu Prinţesa Charlene şi de  tortul lor uriaş. Prăjitura a fost ornată cu Proteas, florile naţionale ale Africii. Şi la cât de înalt a fost, mirii au părut foarte mici.

Şi ultimul tort este al Sofiei Vergara şi al lui Joe Manganiello. Pe 5 etaje, prăjitura i-a uimit pe toţi invitaţii. Plus că  a fost decorat în întregime cu flori naturale.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest