Ce-şi doreşte Viorel Lis pentru anul 2015! Oana şi-a ieşit din minţi când a auzit

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă a petrecut Revelionul cu ea, nu plănuieşte să fie cu ea tot anul. Viorel Lis a mărturisit care sunt dorinţele lui pentru 2015, iar acestea nu o includ  şi pe Oana.

Viorel Lis a supărat-o teribil pe Oana, atunci când a recunoscut că anul acesta îşi doreşte o femeie mai tânără, deoarece Oana a cam îmbătrânit. Ba mai mult, acesta este dispus şi să o întreţină.

"Oana a cam îmbătrânit, trebuie să-mi caut una mai tânără. Eu n-am trăit cu femei mai bătrâne de 30 de ani. Ea e o excepţie. Am planuri pentru anul viitor să-mi găsesc una mai tânără. Jumate din pensie pot s-o dau!", a declarat el, într-un interviu pentru Antena Stars.

Oana s-a enervat şi a ripostat: "Poţi să o cauţi de pe acuma, dacă vrei! Anul ăsta îţi pun şi dantura, îţi pun şi păr, o să fii prea frumos, o să te pierd!". În plus, Oana a vorbit şi despre planul lor de a înfia un copil în 2015. "Am vorbit şi cu Viorel şi vrem să înfiem un copil! O să-l iau la un an doi, o fetiţa vreau. Aş putea iubi un copil adoptat!", a declarat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest