Chef de chef! Mutu a petrecut la lăutari! Cine este blonda care i-a dat târcoale toată noaptea fotbalistului?

 
+2 click pentru
galerie


După muncă şi petrecere! Mutu s-a răsplătit cu o ieşire la cină cu un grup de prieteni printre care şi o frumoasă blondă de import. Atacantul Petrolului a cinat la un restaurant în compania unor domnişoare, după care, în loc să meagră acasă, a chefuit până în zori la lăutari.

Greu e să fii în locul lui! Să nu te tu odihneşti noaptea, să ai antrenamente ziua.

Adrian Mutu a petrecut sfârşitul de săptămână la şpriţ cu prietenii. În gaşca cu care a ieşit să se mai destindă după atâta muncă s-a aflat şi Vica Blochina. Fosta balerină i-a ţinut companie Briliantului la distracţia de după cantonament. Culmea, în ultima vreme, blondina se tot învârte în jurul fotbalistului, semn că nu se poate lepăda de vechile năravuri.

După ce s-au ghiftuit bine, petrecăreţii au plecat. nu, nu acasă, ci la lăutari! Deşi ar fi fost de aşteptat ca febleţea sa, Vica, să îl însoţească şi în localul de manele, blondina l-a lăsat la greu pe Mutu.

Abia la 6 dimineaţa s-a dat stingere pentru Briliant! Mutu era ameţit bine aşa că prietenii l-au scos pe uşa din spate pe fotbalist. Să sperăm că aerul rece al dimineţii l-a mai trezit puţin, nu de alta dar probabil Consuelo îl aştepta acasă trează!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest