Cine este bomba sexy pentru care Alex Bodi a plecat din țară. A fost iubita mai multor bărbați celebri din showbiz-ul internațional!

 

Alex Bodi face ce face și intră în atenția tuturor. Afaceristul a bifat o nouă bombă sexy de pe lista de cuceriri, iar focoasa șatenă pe care acesta a pus ochii nu este deloc o anonimă în showbiz-ul internațional. Și spunem asta pentru că cea care i-a luat mințile lui Alex Bodi a fost căsătorită cu un sportiv celebru și a format un cuplu și cu faimosul Phillipp Plein.

După ce Alex Bodi și Bianca Iordache au decis să o ia pe drumuri separate, după ce s-au afisat de câteva ori împreună, dând de înțeles că între ei lucrurile sunt destul de serioase, iată că afaceristul și-a găsit fericirea în brațele altei femei.

Justyna este o tânără de 27 de ani din Polonia și se bucură de un succes incredibil în lumea modei, dar și pe social media acolo unde și-a creat o comunitate mare și frumoasă. Cunoscută pentru reclamele în care a apărut, dar și pentru pictorialele incendiare din revistele de bărbați, bomba sexy este urmărită de peste un milion de persoane pe instagram.

Cât despre viața amoroasă, potrivit informațiilor obținute din presa internațională, noua posibilă cucerire a lui Alex Bodi ar fi fost iubita lui Phillipp Plein, o relatie care s-ar fi încheiat cu mare tam-tam.

Mai mult decât atât, șatena a fost căsătorită și cu un sportiv celebru de MMA, însă mariajul nu a durat decât doi ani, ulterior divorțând din cauza nepotrivirii de caracter.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest