Ciro Castellano, decizii extreme! Prima reacţie a lui Vincenzo după ce a născut Antonia

 
+3 click pentru
galerie

Luni, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Ciro Castellano, a vorbit despre reacţia pe care fiul său, Vinenzo, a avut-o după ce Antonia a născut.

Scandalul dintre Antonia, Vicenzo Castellano, dar și Ciro Castellano parcă nu își mai găsește finalul. În plin proces de divorţ şi custodie, Antonia a născut un băieţel cu Alex Velea, cu care se iubeşte de aproape doi ani în mare taină. Fostul socru a încercat să o facă să semneze cât mai repede actele în faţa unui notar, însă artista nu s-a lăsat uşor impresionată.

Cu toate acestea, el îi doreşte multă sănătate Antoniei şi o roagă să definitiveze procesul de divorţ şi custodie. "Poza cu burtica şi Maza este făcută în urmă cu două luni. Antonia a vorbit la telefon cu fetiţa de Crăciun, doar prin telefon. Eu îi doresc ei mult noroc, dar vreau să închidem treaba cu Vincenzo şi Maya. Nu înţeleg motivul pentru care prelungim", a declarat Ciro Castellano.

Ciro Castellano a spus şi cum se simte Vincenzo după ce Antonia a născut. "Vincenzo este foarte bine, este foarte ok. Nu este trist şi nu are nicio treabă. El este foarte răbdător. Dacă are ceva, el nu îmi arată mie şi nu vorbesc cu el despre asta prea mult. Maya este şi ea bine şi nu este primul ei Crăciun în care îl face fără mama ei", a completat Ciro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest