Ciro Castellano, declaraţie şocantă despre fetiţa Antoniei: "Maya spune că mama ei a abandonat-o!"

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul dintre Antonia şi soţul ei, Vincenzo Castellano, pare că nu se mai apropie de final. Cei doi am avut nenumărate procese pentru custodia copilului pe care îl au împreună, dar şi în ceea ce priveşte divorţul.

Tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, şi a vorbit despre stadiul la care se află procesele celor doi, precizând că lupta pentru custodia micuţei Maya se va da în Italia, acolo unde a fost născută fetiţa.

"Era clar că o să avem câştig de cauză. Era aşa de clară situaţia, nu ştiu de ce ei au cheltuit bani pentru avocaţi degeaba. Nu ştiu de ce s-au chinuit să facă apel, nu înţeleg motivul. Nu am obţinut custodia totală. Procesul nu se va ţine în România, se va face în Italia. Nici custodia, nici divorţul. Se vor face în Italia. Eu nu înţeleg de ce a reacţionat aşa avocatul Antoniei! Bine, el  îşi face meseria. Dar eu sper ca înainte de 10 aprilie ajungem la un consens.  Antonia a vrut să mergem la Tribunal, niciodată nu a vrut să accepte realitatea. Acum are o viaţă liniştită, de ce nu a acceptat relaţia cu Velea? Antonia nu a vrut o conciliere, deşi Vincenzo a sunat-o să îi propună asta. Instanţa se va pronunţa pe 10 aprilie în procesul de divorţ. Noi încercăm să rezolvăm înainte de termen. Dacă nu se poate, procesul se va muta în Italia.

Situaţia era aşa de clară. Ne-a chinuit degeaba, era foarte clar că procesul se va desfăşura în Italia, pentru că Maya e născută acolo. Antonia acum are un copil de crescut, are iubit are viaţă profesională. Maya spune: "Mama m-a abonadonat!". Copilul creşte, este un copil extraordinar. Eu nu cred că Antonia a abandonat-o. Eu chiar m-am rugat de ea să se ducă să o vadă," a declarat Ciro Castellano, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Potrivit unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti, procesul de custodie provizorie deschis de Antonia pe numele soţului ei, Vincenzo Castellano, se va judeca în Italia. Hotărârea instanţei a venit în unei unei şedinţe secrete, ţinută în urmă cu două zile.

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest