Claudia Pavel, declaraţii EXCLUSIVE! Prima reacţie a artistei după ce a câştigat custodia copilului

 

Claudia Pavel vorbeşte pentru prima dată de când a câştigat procesul pentru custodia copilului.

Luni bune s-a luptat pentru custodia băieţelului pe care îl are cu Jeremy Lewis, iar  judecătorii au admis cererea Claudiei Pavel şi au hotărât ca micuţul Noah să rămână în grija mamei sale. Decizia nu este însă definitivă.

"Îmi iau viaţa zi cu zi aşa cum e...  Nu îmi fac planuri pentru un timp foarte îndelungat pentru că nu are sens. Nu ştii ce îţi aduce ziua de mâine. Nu am niciun motiv de îngrijorare şi îmi menţin cele spuse, iar dovada că eu am vorbit, că ceea ce am spus eu este real, cred că s-a întâmplat. În principiu sunt fericită că suntem sănătoşi, că trăim în linişte, în pace, cu Dumnezeu înainte. Fiul meu are o viaţă extrem de frumoasă, are o viaţă perfect normală pentru un copil de vârsta lui", a mărturisit Claudia Pavel într-un interviu difuzat la emisiunea "Star Matinal".â

"Totul e o minciună" 
Potrivit rudelor fostului ei iubit, Cream ar fi plecat definitiv în România fără acordul lui Jeremy Lewis. "Acesta este nepotul meu, Noah. Claudia Pavel l-a răpit şi a trecut mai bine de un an şi jumătate de când l-am văzut sau auzit. L-a luat pe Noah sub pretextul că merge în România pentru a-şi reînnoi viza şi pentru a-şi vizita familia şi nu s-a mai întors. Fratele meu, Jeremy, tatăl lui Noah, este devastat. Am văzut ce a declarat Claudia presei din România şi totul e o minciună", mărturisea sora lui Jeremy pe un site de socializare, citată de presa centrală.
Emisiunea "Star Matinal"  se difuzează de luni până vineri pe Antena Stars începând cu orele 08:30.

A.C.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest