Claudiu Bleonţ şochează din nou! Mire la 54 de ani!

 

Claudiu Bleonţ ne-a lăsat cu gura căscată pe toţi, de mai multe ori prin comportamentul lui, însă, de când este tatăl unei superbe fetiţe, actorul părea că s-a mai liniştit. Acum ne-a făcut o nouă surpriză!

Am rămas muţi de uimire când şi-a dat pantalonii jos şi a ramas gol, la teatru, apoi a anunţat ca a divorţat de Andra Negulescu. Mai apoi, Bleonţ a anunţat că actriţa Iulia Lazăr îl face tătic la 54 de ani!

Bleonţ s-a îndrăgostit nebuneşte de actriţa Iulia Lazar care i-a dăruit o fetiţă, Eva Maria, în octombrie, anul trecut. Botezul micuţei a fost organizat în februarie, în mare secret. Dar, se pare că înainte de a veni pe lume fetiţa lor, Bleonţ şi Iulia s-au căsătorit în mare secret. Cei doi au spus "Da" în faţa oţerului Stării Civile, în vara anului trecut. Apropiaţi ai cuplului susţin că în ziua botezului, Bleonţ a mai făcut o slujbă pentru căsătorie.

Ei bine, Claudiu Bleont s-a afişat, pentru prima dată, în public de mână cu soţia lui, Iulia la Premiile Gopo. Şi ca să lămurească pe toată lumea că se iubesc, s-au ţinut de mână toată seara, s-au îmbrăţişat şi au fost foarte atenţi unul cu celălalt. Desigur, nici verighetele nu au trecut neobservate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest