Cod galben de ceaţă! Victor nu mai divorţează?!

 
+2 click pentru
galerie

Şi-a anunţat decizia de a divorţa în direct, la televizor! Părea că nu există cale de împăcare, că e decis să nu facă niciun pas înapoi! Zilele au trecut, iar despărţirea cu acte în regulă nu mai vine! Se întoarce Victor la Bianca?

Timpul trece, iar Victor pare să se fi răzgândit în privinţa divorţului. Ne amintim, după escapada Biancăi la Paris cu Adrian Cristea, băiatul de la meteo a fost atât de rănit încât a anunţat că divorţează. Părea atât de hotărât încât a numit-o pe roşcată fosta sa viitoare soţie. Ba mai mult, şi-a strâns toate lucrurile din apartamentul în care au locuit împreună şi dus a fost.

Ei bine, decizia finală întârzie însă să apară. Victor nu a semnat încă niciun act, ceea ce ne dă de intels că încă sta pe gânduri, deşi apropiaţii l-au sfătuit să înainteze cât mai repede actele de divorţ.

În timp ce băiatul de la meteo pare confuz, Bianca încearcă s-a resemnat şi a revenit la obiceiurile de burlăciţă: se distrează în cluburi alături de prieteni.

Prietenii lor îi văd însă tot căsătoriţi. Ei spun că se vor despărţi doar pentru un timp, dar îşi vor relua relaţia şi se vor căsători din nou. Şi în niciun caz nu se va întoarce la Adi Cristea. Scenariul este cam aşa: Victor o iubeşte enorm pe Bianca, dar e de neclintit în privinţa divorţului. De cealaltă parte, roşcata l-ar fi înşelat la insistenţele lui Cristea. Dar cum amândoi se iubesc şi nu pot trăi unul fără celălalt, în cel mult şase luni, un an se vor împăca. Cel puţin aşa cred prietenii divei. Rămâne de văzut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest